Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


      Mary-Kate Olsenes teszt

 

1. Mi Mary-Kate középső neve?

a. Fuller

b. Ray

c. Noel

 

2. Mi a hobbyja?

a. lovaglás,vásárlás

b. lovaglás,sportolás

c. lovaglás,kirándulás

 

3. Milyen sportot szeret nézni?

a. foci,kosárlabda

b. foci,tenisz

c. foci,kézilabda

 

4. Hová utazna el szívesen?

a. Franciaország

b. Kanada

c. Los Angeles

 

5. Mit szeret a suliban?

a. látni a haverjait

b. tanulást

c. ebédszünetet

 

6. Melyik pizzát szereti?

a. vegetáriánust

b. gyümölcs-zöldségest

c. sajtost

 

7. Hol van a kedvenc helye?

a. Párizs

b. Ausztrália

c. Amerika

 

8. Mi a horoszkópja?

a. ikrek

b. halak

c. bak

 

9. Miket gyűjt?

a. gyertyákat,matricákat és a Beanie babákat

b. gyertyákat,matricákat és a hűtőmágneseket

c. gyertyákat,matricákat és a könyveket

 

10. Kedvenc zöldsége?

a. sárgarépa

b. brokkoli

c. karfiol

 

 

Megfejtések:

1.c.,2.b.,3.a.,4.b.,5.c.,6.c.,7.b.,8.a.,9.a.,10.b.

8-10 helyes válasz: Te mindent tudsz a lányokról! Így tovább!

7-5 helyes válasz: Te nem eléggé ismered az Olsen ikreket! Van mit bepótolnod!

4-0 helyes válasz: Te semmit nem tudsz az ikrekről! Azt sem tudod,hogy kik ők!