Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Ízléstelenül léptek fel a sztárikrek

ellen!

Botrányos könyvbemutató az Olsen ikrek miatt!

Az Olsen ikrek legújabb, Influence című könyve, melynek központi témája a divat és a 21. századi ízlésvilág, nem mindenkinek nyerte el a tetszését. Ennek bizony hangot is adtak néhányan a könyv dedikálásán.

Főként a Peta Állatvédelmi szervezet aktivistái jöttek transzparensekkel és maszkokkal, melyekre a lányok gúnyos rajzfilmfiguráinak mását ragasztották. 

Miközben a 2 divatdiktátor színésznő bent dedikált, kint hangosan kántálták a negatív jelzőket rájuk.

Durva transzparensekkel tüntettek ellenük!

A balhék mostanában nem kerülik el az ikreket, hisz nemrég Ashley Olsen arról panaszkodott, hogy mindenhová követik és az agresszív paparazzokat okolja, amiért idegroncs lett belőle. 

A 22 éves színésznő ki nem állhatja a vakuk villanását, de pici termetével képtelen kitörni az őt körülvevő fotósok köréből! 

Őszintén, egy roncs vagyok. Mikor meglátok egy fényképezőgépet, kiakadok. Nem vagyok az a „ez a munkám, engednem kell” típus. Sokkal inkább egy 150 centis nőként viselkedek, akire rászállt egy rakás pasi, akikből csak úgy süt az agresszivitás.” – panaszolta a New York Timesnak. 

Továbbá arról is beszámolt, mennyire retteg, hogy egyszer nagy baj történik, miközben megpróbál kereket oldani a kellemetlenkedő fotósok hada elől. 

Los Angelesben még rosszabb, mivel a piroson is átjönnek utánad, és folyton azon parázok, hogy valami borzasztó történik, és valaki megsérül miattam. Hogy tudnék ezzel a tudattal élni? El se tudom képzelni, milyen érzés lehet, mikor a fotósok a nyomodban vannak, de a gyerekeid ott ülnek a hátsó ülésen, és miattuk úgy kell tenned, mintha nem lennél halálra rémülve.” - mondta Ashley Olsen dühösen!

Nem saját szerzemény más oldalról szedtem