Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Ashley Olsen divattervez, és már nem színész

Mary-Kate Olsen testvére gyakorlatilag felismerhetetlen a VMAN következő számában azon a képen, ahol barna parókában és fekete melltartóban áll a kamerák elé. A eredetileg szőke, vékony színésznőről fekete-fehér képek készültek, melyek igazán jól sikerültek. Ashley a vele készült interjúban elmondta: abbahagyva karrierjét a divattervezésre szeretne inkább koncentrálni a közeljövőben.

„Ez az, amit meg kell tennem a saját jövőmért. Nincs mit kezdenem a múlttal, és nincs mit kezdenem mások terveivel. A szívem visz ezen az úton. A Row márka az, amivel foglalkozom, míg a testvérem tovább színészkedik. Bár ő is társam a Rowban, megbízik bennem minden egyes nap. Ezt úgy értem, hogy egy hónapban 10 napot találkozzunk.”

Ashley arra kérte a kritikusokat, hogy ne utasítsák el őt úgy, mint ahogyan Jessica Simpsont is csak azért, mert énekesből akart divattervező lenni. Tisztában van azzal, hogy sokan azért vesznek meg egy-egy darabot, mert ahhoz egy híresség adta a nevét, ám egy külső szemlélő másként ítéli meg a megjelenő ruhákat.