Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 



   Ashley Olsenes teszt

 

1. Mi Ashley középső neve?

a. Noel

b. Fuller

c. Ray

 

2. Hol született?

a. San Fernando

b. Nashville

c. Sherman Oaks

 

3. Milyen színű Ashley szeme?

a. kékeszöld

b. kék

c. zöld

 

4. Hová utazna el szívesen?

a. Ausztrália, Afrika

b. Európa, Afrika

c. Antarktisz, Afrika

 

5. Milyen hangszeren játszott?

a. zongorán

b. gitáron

c. trombitán

 

6. Kivel szeretne találkozni?

a. Brad Pittel

b. Angelina Jolieval

c. Miley Cyrussal

 

7. Mi a szerencseszáma?

a. 22

b. 163

c. 8

 

8. Milyen ízű fagyit szeret?

a. vanília

b. csokoládé

c. mogyoró

 

9. Mi a kedvenc édessége?

a. mogyoró

b. mogyorós fagyi

c. mogyoróvaj

 

10. Mi a kedvenc tantárgya?

a. angol

b. német

c. francia

 

 

Megfejtések:

1.b.,2.c.,3.a.,4.b.,5.a.,6.a.,7.c.,8.b.,9.c.,10.a.

 

8-10 helyes válasz: Te nagyon jól ismered az Olsen ikreket! Így tovább!

7-5 helyes válasz: Te nem eléggé ismered a lányokat! Van mit bepótolnod!

4-0 helyes válasz: Te egyáltalán nem ismered az ikreket! Azt se tudod kik ők!