Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


A paparazzok idegronccsá tettek!

Szörnyű! Ashley Olsen az agresszív paparazzokat okolja!

Ashley Olsen az agresszív paparazzokat okolja, amiért idegroncs lett belőle. A 22 éves színésznő ki nem állhatja a vakuk villanását, de pici termetével képtelen kitörni az őt körülvevő fotósok köréből!


 

Mindenhová követik!
Őszintén, egy roncs vagyok. Mikor meglátok egy fényképezőgépet, kiakadok. Nem vagyok az a „ez a munkám, engednem kell” típus. Sokkal inkább egy 150 centis nőként viselkedek, akire rászállt egy rakás pasi, akikből csak úgy süt az agresszivitás.” – panaszolta a New York Timesnak. 

Továbbá arról is beszámolt, mennyire retteg, hogy egyszer nagy baj történik, miközben megpróbál kereket oldani a kellemetlenkedő fotósok hada elől.
 
„Los Angelesben még rosszabb, mivel a piroson is átjönnek utánad, és folyton azon parázok, hogy valami borzasztó történik, és valaki megsérül miattam. Hogy tudnék ezzel a tudattal élni? El se tudom képzelni, milyen érzés lehet, mikor a fotósok a nyomodban vannak, de a gyerekeid ott ülnek a hátsó ülésen, és miattuk úgy kell tenned, mintha nem lennél halálra rémülve.”  - mondta Ashley Olsen dühösen!